Nieuwbouw en renovatie studio RTL

Project Omschrijving

Ten behoeve van studio opnames voor de politieke redactie van RTL wordt de 4e verdieping geheel gesloopt en opnieuw opgebouwd.

Er ontstaat een moderne studio met meer hoogte en meer ruimte, geheel aangepast aan de moderne studio- en opname technieken.

De redactievloer op de derde verdieping wordt ook compleet gemoderniseerd.

Daarnaast wordt de gevel van de opbouw gemoderniseerd en meer aansprekend gemaakt.

De bestaande baksteen gevel wordt verder geheel voorzien van nieuwe kozijnen.

De Studio bevindt zich aan Het Haagse Plein, historisch gezien een van de interessantere plekken van Den Haag.

 

Opdrachtgever: BIBITOR visionairs in Horecavastgoed

Gebruiker: RTL Nederland

Architect: Urban Climate Architects

Foto’s: 1 t/m 7 Luuk Kramer

Project Details

Tags: bouw opgaven

Back to Top